Zevendaagse tocht ‘Karavaan’

7- daagse trektocht ‘Karavaan’

karavaanDeze intensieve zevendaagse tocht is voor doorzetters, die ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ambitieus zijn en op meerdere terreinen in hun leven schoon schip willen maken of de koers willen verleggen. In de intake vooraf bepalen we aan welke terreinen we gaan werken (bv werk/carrière, het thuisfront, (liefdes) relaties, financiën, balans, talenten, geluk, gezondheid, familiebanden, gezondheid, financieel, een specifiek conflict of zorg, innerlijke vrede of de volgende levensfase.) We leggen samen heldere doelstellingen vast zodat we kunnen bekijken of we on het juiste pad blijven. En daarna geven we ons over aan zeven spannende dagen in de natuur binnen een periode van maximaal 3  maanden om blokkades te doorbreken en transformatie mogelijk te maken. Startpunt is ook hier de Sonse Heide. De overige locaties worden in overleg bepaald. Na deze tocht ben je niet meer dezelfde persoon. Je bent in staat patronen te doorbreken, hebt oude blokkades opgeruimd, kunt omgaan met angsten en voelt je krachtig genoeg om de toekomst naar jouw hand te zetten. We maken er een mooie reis van!

Het Karavaan pakket kost 950 euro*. Na afronding is het pakket eenvoudig uit te breiden naar een tiendaagse reis ‘Summum’ Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wat je krijgt:

  • 7 verschillende tochten in Nederland, die je later nog eens kunt herhalen.
  • 7 maal 2 uur professionele begeleiding bij het zetten van transformatieve stappen op weg naar persoonlijk leiderschap.
  • Een gelaagd programma met power coaching (krachtige coachingstechniek), stiltemomenten, visualisaties, oefeningen om contact met de natuur (en dus jezelf!) te maken, meditatie sessies en al hetgeen je nodig hebt om innerlijke transformatie op gang te brengen.
  • Na elke sessie een concreet stappenplan waarmee je aan de slag kunt
  • Oefeningen die je thuis kunt doen om het contact met jezelf te versterken.
  • voldoende mogelijkheden voor follow up contact per e-mail of telefoon (max 30 minuten tussen sessies)
  • Een eigen ‘memory lane’  – een fotoboekje van jezelf op sleutelmomenten in de natuur.
  • mijn tips voor inspirerende boeken en films.

Bij ‘Karavaan’ en ‘Summum’ is maatwerk het toverwoord. In beide gevallen is het mogelijk om de laatste sessies om te vormen tot een lang weekend in de natuur, waarbij inspanning en ontspanning worden afgewisseld, er ruimte is voor stiltemomenten en gerichte coachingssessies of het laten stromen van je creativiteit. ‘Karavaan’ en ‘Summum’ zijn in overleg ook met z’n tweeën of met een groep af te leggen. Het programma, de locatie en de (meer)kosten worden afhankelijk van de wensen van de cliënt in overleg bepaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.