Wat?

Het gehele aanbod is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans en dan ook bij uitstek geschikt voor internationale organisaties en expats!

Dreamtrails de ultieme combinatie van natuur en coaching! 

IMG_1541

Ik geloof in de kracht van de natuur in een transformatietraject. De natuur is als een grote spiegel voor ons bestaan en een oneindige bron van inspiratie. De natuur biedt de ideale voorwaarden om met een vergrootglas naar jezelf en naar elkaar te kijken. De natuur is. De natuur vindt altijd een oplossing voor een uitdaging. Alle antwoorden zijn al voorhanden en zo ook de kracht om uitdagingen op een creatieve manier te overwinnen. Dromen worden dagelijks waar in de natuur. Wij hoeven ons alleen maar open op te stellen en de lessen voor ons leven op te pikken.

“Ik geloof in de kracht van de natuur in een transformatietraject.”

In de Dreamtrails en Companytrails maken we verbinding met deze krachtige spiegel en gebruiken we die om weer bij de kern te komen en je afstemmen op je persoonlijke en gezamenlijke levensdoel. We schijnen licht op de donkerste plekken maar ook de allerlichtste dromen. Er zijn geen excuses. Er is geen afleiding door dagelijkse prikkels. Als je onderweg bent, moet je verder tot je terugkomt in de wereld met een concreet plan. Tijdens een Dreamtrail wordt het creatieve deel van je hersenen meer geactiveerd. De inzichten tijdens een Dreamtrail resoneren op een dieper niveau en zijn meestal met meerdere aspecten in je leven verbonden. Doorpakken en in actie komen is dan veel aannemelijker. En ik help je een handje door je tussen de sessies door te blijven aanmoedigen! Kortom, Dreamtrails zijn een geweldige hogedrukpan voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap voor jezelf en in een team!

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende individuele Dreamtrails of Companytrails.

Anderen over onze coaching

“Harmen is een goede executive coach en heeft op basis van zijn eigen ervaring een perfect gevoel voor de uitdagingen van het goed functioneren van een management team en het aansturen van een organisatie. Hij kan snel schakelen en voelt feilloos aan wat er speelt. Juist omdat ik met mijn MT midden in de organisatie sta en met vele aspecten en belanghebbenden te maken heb zoals mijn aandeelhouder, Board of Directors of OR. Daardoor konden we meteen de diepte in. Als coach is hij een goede luisteraar en aarzelt hij niet de zaken te benoemen. Met prikkelende en inspirerende vragen wist hij me tot belangrijke inzichten te brengen zodat ik concreet verder kon en mijn veranderingsproces succesvol heb kunnen doorvoeren!”

K.Goedkoop – Managing Director RAVO Holding bv”

Company trails en transformatie trajecten

Ik geloof dat duurzame groei van organisaties alleen mogelijk is door persoonlijke groei en leiderschap. Persoonlijke groei ontstaat door je weer te verbinden met jezelf: je kernwaarden en je levensdoel. Verbinding met jezelf maakt echte verbinding met de ander mogelijk– collega’s, vrienden of wie dan ook. 1204071580Salar

De individuele benadering van groep of teamleden ligt aan de basis van onze Company Trails en Transformatie trajecten. Een team kan alleen optimaal opereren als alle teamleden persoonlijk leiderschap kunnen tonen. Persoonlijk leiderschap betekent: hij of zij is precies op de plek waar hij/zijn wil zijn, staat volledig in verbinding met zichzelf, opereert vanuit zijn/haar kernwaarden, zijn/haar innerlijke waarheid en in lijn met zijn/haar dromen of doelen en kan maximaal gebruik maken van zijn talenten.

Onze maatgesneden programma’s helpen bedrijven en organisaties de basis te leggen voor een duurzame organisatorische omgeving gebaseerd op vertrouwen, empowerment, creativiteit, en dienstbaarheid voor het geheel.

Company trails en transformatie trajecten worden in overleg en op maat gemaakt. De natuur en creativiteit spelen ook in deze trajecten een belangrijke rol. Ik zal daarbij regelmatig terugvallen op andere coaches met wie we regelmatig samenwerken, zodat voor elke klant het ideale team ontstaat. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden graag contact op.

Teambuilding in de natuur! 

Samen met onder andere Hans Bruns van de Berghut bied ik off site teambuilding aan in de bergen van Oostenrijk! In twee tot drie dagen werken we met jouw team aan het versterken van de onderlinge samenhang en vertrouwen met op maat gemaakte programma’s waarin de natuur centraal staat. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden graag contact op.

Reacties zijn gesloten.