Voor Mannen

IMG_2339

Sinds september 2016 leg ik me meer in het bijzonder toe op het werken met mannen. Waarom? Omdat ik zelf een man ben en ik heb gemerkt hoe krachtig het is om je persoonlijk leiderschap als man onder mannen vorm te geven. Een inspirerende man zei me eens: ‘Women heal with Women. Men heal with Men.’ En daarmee vielen voor mij veel kwartjes op zn plaats. Wat is er mooier dan als man met andere mannen het beste uit jezelf te halen en je daarbij gesteund te voelen door die mannen? Sindsdien vindt er maandelijks een mannenavond aan het vuur plaats bij ons op het land. En organiseer ik regelmatig speciale evenementen voor mannen, zoals zweethutten, vuurlopen, wildkamperen of de ‘Nacht van de Man’. Wil je op de hoogte blijven van deze activiteiten, schrijf je dan in op mijn Nieuwsbrief ‘Het vuur gaat weer aan’, die regelmatig verschijnt.

In mijn coachingspraktijk werk ik ook graag met mannen en ondersteun ik ze het beste uit zichzelf te halen door hun mannelijke krachten en behoeften te versterken.

Samen met Berry Jacobs ben ik het bedrijfje Firemakers gestart om het vuur ook aan te steken bij mannelijke ondernemers en mannen in grotere organisaties. Interesse? Kijk dan op onze site!

vuur

Reacties zijn gesloten.