Dreamtree Coaching: activeer je levensmissie!

Dreamtree 2

Ik geloof dat in ieder mens een leider schuilt. Iedereen is in staat zijn missie, dromen, wensen of doelen te verwezenlijken en beschikt over de kracht om bijbehorende keuzes te maken en stappen te zetten. Door leiderschap te tonen inspireer je collega’s, vrienden en familie ook het beste uit zichzelf te halen en hun dromen te verwezenlijken.

Dreamtree Coaching biedt executive coaching, life coaching en de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap voor leidinggevenden en professionals in bedrijven en organisaties, management teams en iedereen die zichzelf de moeite waard vindt een gelukkig leven te leiden en daarin te investeren.

‘Ik geloof dat in ieder mens een leider schuilt’

Het zetten van nieuwe stappen en doorbreken van patronen vraagt meestal veel moed en doorzettingsvermogen. Elk mens kan daarbij steun en aanmoediging gebruiken. De missie van Dreamtree Coaching is om je te helpen de sleutel te vinden tot jouw persoonlijk leiderschap en de deur naar je nieuwe toekomst te helpen openen. Dat doen ik door:

  • je mee te nemen in de natuur voor een Dreamtrail
  • je indringende vragen te stellen en je inzicht in je huidige handelen en reageren te vergroten
  • je verbinding te helpen maken met je wil, je innerlijke kompas en je kracht
  • je te helpen weerstanden te overbruggen en (innerlijke) conflicten te beslechten
  • je aan te moedigen stappen te zetten om je doel, droom of wens te realiseren.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Lees hier meer over mijn aanpak en aanbod of neem direct contact op voor meer informatie en een vrijblijvend intake gesprek.

Coaching cirkel

 

Anderen over Dreamtree Coaching:

“Ik kan Dreamtree Coaching van harte aanbevelen als een zeer professioneel, persoonlijke gerichte en effectieve wijze van leiderschapscoaching. Harmen heeft mij enorm geholpen bij de zoektocht naar mijn echte passies, dromen en innerlijke drijfveren. Harmen praat niet met je mee, maar coacht op stevige wijze en dwingt je datgene wat je weerhoudt om de eerste stappen te zetten te benoemen en aan te pakken. Met zijn achtergrond in de internationale diplomatie heeft Harmen het gezag, de kennis en de ervaring om een onderscheidende en toegevoegde waarde te leveren. Zijn coachingsmethoden zijn zeer origineel, aantrekkelijk en gebaseerd op gerenommeerde Amerikaanse onderzoeken. De kracht van de natuur vormt een essentieel onderdeel in de coaching zonder zweverig te worden.”

 Alexander Krijger, Government Relations Manager, Shell.

 

Reacties zijn gesloten.