Dreamtrails voor individuen

Hier vind je alle informatie over Dreamtrails. Heb je toch nog vragen, neem dan hier contact op.

Wat zijn Dreamtrails?  – Dreamtrails zijn krachtige coachingssessies of – trajecten in de natuur gericht op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en transformatie. In de Dreamtrails combineren we ‘pure coaching’ met een verfrissende tocht in de natuur en maken we gebruik van de aanwezige elementen om  de coachingsessie nog krachtiger te maken.

Waarom de natuur? – Frisse lucht en beweging brengen nieuwe perspectieven en helpen je dichter bij je kern of essentiële waarheid te komen. Door afstand te nemen van de vertrouwde dagelijkse omgeving creëer je een vruchtbare bodem voor diepgaande reflectie. Door fysiek te bewegen lossen hindernissen of blokkades makkelijker op. Nieuwe wegen worden – soms letterlijk – zichtbaar. De natuur is ook een spiegel van het leven met zijn constante transformatie – het eeuwige proces van bloeien, groeien, verwelken, afsterven en opnieuw geboren worden. En je kunt er op elk gewenst moment weer naar toe.

Welke pakketten zijn er? – De volgende Dreamtrail pakketten zijn boekbaar. De getoonde prijzen zijn ex voor particulieren. Voor zakelijke cliënten geldt een ander tarief.

ShineEendaagse tocht Shine – intensieve eendaagse tocht van 2 uur in de natuur, afgestemd op één concrete doelstelling. De eendaagse tocht Shine kost 185 euro ex BTW.

 

 

 

fjordVierdaagse tocht Fjord – vier intensieve sessies van 2 uur in de natuur voor mensen die een koerswijziging willen inzetten en bereid zijn hard te werken aan zelfvertrouwen en het oplossen van blokkades. De vierdaagse tocht Fjord kost 700 euro ex BTW bij volledige betaling vooraf.

 

 

7-daagse tocht Karavaan – zeven intensieve sessies van 2 uur in de natuur karavaanbinnen een tijdsbestek van 5 maanden voor doorzetters die op meerdere terreinen in hun leven de koers willen verleggen. De zevendaagse tocht Karavaan kost 1150 euro ex BTW bij volledige betaling vooraf

 

 

summit10-daagse tocht Summum– tien intensieve sessies in de natuur binnen een tijdsbestek van 6 maanden, voor die-hards die voor volledige transformatie gaan. De tiendaagse tocht Summum kost 1600 euro ex BTW bij volledige betaling vooraf

 

 

Is een dreamtrail iets voor mij? – Sta jij op een kruispunt in je leven en ben jij bereid bent werkelijk de uitdaging met jezelf aan te gaan, uit je comfortzone te stappen en bij je kern te komen? Dan is een Dreamtrail echt iets voor jou! Met de Dreamtrails maak je de weg letterlijk vrij voor je innerlijke kracht die je in staat stelt jouw leven helemaal zo vorm te geven zoals jij het wilt en daarbij de juiste keuzes te maken. De individuele sessies in de natuur zijn extreem krachtig, omdat je niet wordt afgeleid en je je volledig op jouw doelstelling en groeiproces kunt richten.

Zijn alle Dreamtrail sessies hetzelfde? – Nee. De sessies zullen per keer verschillen. Afhankelijk van jouw doelstellingen, blokkades en wensen bereid ik de Dreamtrails voor, met extra opdrachten of oefeningen. Ook laten we ons verrassen door de plek waar we ons bevinden en het weer van de dag. Alleen het uitgangspunt  van pure coaching in de natuur blijft constant.

Kan ik een Dreamtrail ook samen of met een groep afleggen? Dat is zeker mogelijk! Met name voor stellen, vrienden, ouders en kinderen of kleine management teams kunnen de Dreamtrails ook zeer goed functioneren om de eigen wensen, benodigdheden en prioriteiten eerst alleen te verhelderen en daarna met samen te delen. Het gaat hier om maatwerk en een programma kan in goed overleg worden samengesteld.

 

dreamscape

Reacties zijn gesloten.