RAWMENTRAIL 27 september – 1 oktober 2018 OOSTENRIJK

‘THE ADVENTURE WITHIN’ – AVONTUREN VOOR MANNEN 

OOSTENRIJKSE ALPEN/AUSTRIAN ALPS
26 september t/m 1 oktober 2018

“Tijdens de RAW MEN TRAIL ben ik uit mijn comfort zone gestapt. Zowel fysiek als mentaal.”

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Een paar dagen te unpluggen uit de drukte van alledag en te genieten van de pure schoonheid en kracht van de bergen? Wil je de vrijheid voelen je hart te volgen en keuzes te maken die goed voelen voor jou? En weer te voelen dat je leeft? Wil jij kortom een avontuur beleven dat je zowel van binnen als van buiten verrijkt? Schrijf je dan nu in voor de RAWMENTRAIL naar Oostenrijk van in het najaar van 2018!

De RAWMENTRAIL is een tocht met maximaal 8 andere mannen en met jezelf. ‘Door de bergen heen’ op een manier die jij zelf vormgeeft met de elementen om de man in jezelf meer naar boven te halen. Een paar dagen back to basics, zelf voor vuur en eten zorgen en genieten van de sterrenhemel. Naast schitterende wandelingen en overnachtingen op een mooie plek in de natuur, kun je op Vision Quest, een nacht alleen in de natuur doorbrengen en zo de grenzen van je comfort zone ervaren. RAWMENTRAIL gaat ook over vertragen. Thuiskomen bij jezelf. In het samenzijn met andere mannen. En zo rijk en gevuld met indrukken weer naar huis terug te keren.

We reizen af naar Oostenrijk in de vroege herfst, wanneer de natuur prachtig, maar ook onvoorspelbaar is. Hebben we een late zomer, een mooie herfst of ervaren we de eerste winterse dagen? In de bergen kan het allemaal en de eerste edities hebben laten zien dat 4 seizoenen in een week eerder regel dan uitzondering is. Die onvoorspelbaarheid maakt deze trail bij voorbaat al RAW.

“Geweldig rauwe ervaring. Ultieme reis om uitgedaagd te worden in het verleggen van je grenzen.”

Wat je krijgt:

* 4 dagen exclusief voor jou, om rust te vinden, bij jezelf te komen of inspiratie te vinden.

* 4 dagen genieten van de Oostenrijkse bergen in de omgeving van Dorfgastein.

* 4 dagen het comfort van een dak boven je hoofd in een echte Oostenrijkse Berghut op 1300 meter, maar verder basic: zelf vuur maken, eten bereiden en unplugged zijn: no phones, no internet, no camera’s ?

* 4 dagen simpel, maar voedzaam eten dat we samen klaarmaken.

* 4 dagen op pad met 8 andere inspirerende mannen

* Een nacht slapen onder de sterren op je eigen plekje in de bergen.

* Kameraadschap

* Inzichten en een onvergetelijke ervaring met jezelf middenin de natuur.

Praktisch

Iedereen reist op 26 of 27 september op eigen gelegenheid naar Dorfgastein in Oostenrijk (of carpool). Het officiële programma start op donderdag 27 september om 13.00 u en eindigt op maandag 1 oktober na het ontbijt. Heen en terugreis kan per auto maar ook per vliegtuig (Salzburg/Innsbruck) en met de (nacht)trein.

Investering: € 475,- ex BTW all-in, excl.gedeelde autokosten en evt overnachting van 26 op 27 sept. Deze reis is zowel zakelijk als privé af te trekken als scholing.

 

Wil je mee? Meld je hier dan direct aan! Je krijgt dan een bevestiging en een paklijst toegestuurd.

Meer weten over de RAWMENTRAIL naar Oostenrijk in 2018 of geïnteresseerd in de RAW MEN TRAIL VOORJAAR 2019 ? Neem contact op met Harmen of Remco via:
harmen@dreamtreecoaching.nl 06-24938203
remco@deinspiratiekamer.nl 06-52637762

 

Reageren is niet mogelijk