RAWMENTRAIL 10 – 14 mei 2018 OOSTENRIJK

‘THE ADVENTURE WITHIN YOU’ – AVONTUREN VOOR MANNEN 

2018-03-12-PHOTO-00001855

OOSTENRIJKSE ALPEN/AUSTRIAN ALPS
10 t/m 14 mei 2018

(International participants more than welcome – send a personal message to Harmen for details)

“Tijdens de RAW MEN TRAIL ben ik uit mijn comfort zone gestapt. Zowel fysiek als mentaal.”

Wil jij jezelf unpluggen uit de drukte van alledag? Wil jij tijd voor jezelf en dat midden in de machtige kracht van bergen om je heen? Wil jij jezelf inspireren, voelen dat je leeft en genieten combineren met de elementen van de natuur? Een paar dagen back to basics, zelf voor vuur en eten zorgen en genieten van de sterrenhemel? Wil jij kortom een reis maken die je zowel van binnen als van buiten verrijkt? Schrijf je dan nu in voor de RAWMENTRAIL naar Oostenrijk in het voorjaar van 2018 en profiteer tot en met 15 februari van de vroegboekkorting.

 

De RAWMENTRAIL is een tocht met maximaal 8 andere mannen en met jezelf. ‘Door de bergen heen’ op een manier die jij zelf vormgeeft met de natuurelementen om de man in jezelf meer naar boven te halen. Naast schitterende wandelingen en overnachtingen op een mooie plek hoog in de natuur, kun je desgewenst ook op Vision Quest, een nacht alleen in de natuur doorbrengen en zo de grenzen van je comfort zone ervaren. RAWMENTRAIL gaat ook over vertragen. Thuiskomen bij jezelf. In het samenzijn met andere mannen. En zo rijk en gevuld met indrukken weer naar huis terug te keren.

We reizen af naar Oostenrijk in het vroege voorjaar, wanneer de natuur prachtig, maar ook onvoorspelbaar is. Hebben we een vroege zomer, of beleven we het staartje van de winter? In de bergen kan het allemaal en de eerste editie heeft laten zien dat 4 seizoenen in een week eerder regel dan uitzondering is. Die onvoorspelbaarheid maakt deze trail bij voorbaat al RAW.

“Voor mij kwam de echte ‘overwinning’ op de laatste dag.”

 

Wat je krijgt:

– 4 dagen exclusief voor jou, om rust te vinden, bij jezelf te komen of inspiratie te vinden.
– 4 dagen genieten van de Oostenrijkse bergen in de omgeving van Dorfgastein.
– 4 dagen het comfort van een dak boven je hoofd in een echte Oostenrijkse Berghut op 1300 meter, maar verder basic: zelf vuur maken, eten bereiden en unplugged zijn: no phones, no internet, no camera’s ?*.
– 4 dagen simpel, maar voedzaam eten dat we samen klaarmaken.
– 4 dagen op pad met maximaal 8 andere inspirerende mannen
– een nacht slapen onder de sterren op je eigen plekje in de bergen (optioneel)
– Kameraadschap
– Inzichten en een onvergetelijke ervaring met jezelf middenin de natuur.
* er worden foto’s gemaakt door het team, zodat je wel de herinneringen hebt, maar je je niet hoeft te laten afleiden. Natuurlijk is er de mogelijkheid tot contact met het thuisfront, indien noodzakelijk.

“Ik ben Harmen dankbaar voor zijn toewijding en positieve energie.”

 

Praktisch

Alle deelnemers reizen op eigen gelegenheid naar Dorfgastein in Oostenrijk (950 km van Eindhoven). Het programma start op donderdag 10 mei om 13.00 u en eindigt op maandag 14 mei na het ontbijt. Heen en terugreis kan per auto (carpoolen mogelijk) maar ook per vliegtuig (Salzburg) en met de (nacht)trein.

Investering: € 425,- all-in, excl.gedeelde autokosten. Als je voor 15 februari boekt betaal je slechts € 375,- excl reiskosten.

Wil je mee? Meld je hier dan direct aan! Je krijgt dan een bevestiging en een paklijst toegestuurd.

De RAWMENTRAIL OOSTENRIJK 2018 wordt georganiseerd door Harmen van Dijk van Dreamtree Coaching en Firemakers en Remco Langeler van DeInspiratiekamer|HetBuitenverblijf

Meer weten over RAWMENTRAIL VOORJAAR 2018 of kan je nu niet mee en wil je in oktober 2018 mee? Neem contact op met Harmen of Remco via:
harmen@dreamtreecoaching.nl 06-24938203
remco@deinspiratiekamer.nl 06-52637762

DEZE RAWMENTRAIL IS OOK OP AANVRAAG EN OP MAAT TE ORGANISEREN VOOR BEDRIJVEN EN TEAMS VOOR 4, 5 OF 6 DAGEN

 

Comments are closed